Zoeken in deze blog

dinsdag 6 december 2011

Moeten dierenverzekeringen duur zijn?

Het idee dat een dierenverzekering duur is, is helemaal niet waar! Een dierenverzekering kan al van 9 euro per maand, dat is een heel pak minder dan dat een mens betaald aan dierenvoeding of aan zijn eigen verzekering. Het is wel belangrijk om te weten waar je zoekt om een dierenverzekering!



Onlangs ontdekte ik dierenverzekering.org. Deze website laat je toe om een kijkje te nemen in hun studie naar dierenverzekeringen. Zo worden per diersoort een aantal kenmerken van de verschillende huisdieren met elkaar vergeleken. Een dierenverzekering vergelijken is belangrijk om de juiste polis voor uw huisdier te vinden. Zo heb je verschillen in prijs, maar ook in vrijstellingen en andere belangrijke punten!

Een dierenverzekering is erg belangrijk om het financiĆ«le risico in te perken!  Een operatie voor je kat kan soms erg aangeraden zijn, maar door de dure kost wordt soms eerder overwogen tot euthanasie in plaats van een operatie om het leven te redden. Daarvoor heb je dus deze dierenverzekering nodig!

Mocht je natuurlijk genoeg financiĆ«le middelen hebben om uw eigen verzekering te spelen, dan zou je zot zijn om een dierenverzekering af te sluiten. Maar wees dan zeker dat je het geld liggen hebt als je het nodig hebt voor je huisdiertje. Indien dit niet het geval is, overweeg dan zeker eens om te gaan kijken op dierenverzekering.org en laat je overtuigen om niet langer te wachten en je lieve poes of hond onmiddellijk te verzekeren.