Zoeken in deze blog

woensdag 3 maart 2010

zonder geld?


Zonder Geld? Durf te beleggen:

Zit u net als Informatiepunt dikwijls fincanieel aan de grond, net wanneer u dacht nog zoveel te doen/ te kopen?
Wat dacht U van wat geld te beleggen?

U verdient geld door te beleggen:
In plaats van te gokken of mee te doen met kansspelen kan u uw centen evenwel beleggen in een aandelenportefeuille. Aandelen worden uitgegeven door talloze bedrijven en zoals de economische logica voorschrijft: als het goed gaat met het bedrijf in kwestie, dan stijgt de waarde van uw aandeel. Het is dus een kwestie van de situaties deftig te analyseren en in te schatten. Indien een bedrijf bv van plan is haar (beoogde) jaaromzet mee te delen met de buitenwereld dan is het een kwestie van snel te handelen; duizenden speculanten zitten namelijk op de loer om gouden zaken te doen. Het moet misschien gezegd dat u nooit voor 100 procent de evolutie van een aandeel kunt voorspellen, maar men zit er nooit ver naast.

Stappen:

1. U zoekt uit via allerhande websites welke aandelen potentieel in de pijplijn hebben
Deze kostbare info kan u vinden bij DeBelegger, De Tijd, beursduivel,stocktradingnieuws, onafhankelijkadvies,...
2. U opent via uw/een bank een beleggersportefeuille(dikwijls gelinkt aan een nieuwe rekening) en u koopt uw geselecteerde aandelen, houdt er rekening mee dat u hier transactiegelden voor betaaldt (zie tip ivm Binckbank).
3. U volgt uw aandelen op de voet, Informatiepunt hanteert hierbij de website van De Tijd of Binckbank.
4. Wanneer U merkt dat uw aandeel zijn koersdoel bereikt heeft of U stelt uzelf tevreden met de gemaakte winst dan verkoopt u.


TIP: Informatiepunt belegt via Binckbank, dikwijls gratis transactiegelden en voorzien van interactieve software waarmee u uw aandelen op de voet kunt volgen
Wist u dat: De rijkste man op deze aardbol, Warren Eward Buffet, zijn vermogen van om en bij de 44 miljard dollar verdiende puur door te beleggen?
De Amerikaan begon met amper 100 dollar!