Zoeken in deze blog

zaterdag 6 maart 2010

Kleurlenzen kopen

Ooit eens een dagje willen rondlopen met stralende blauwe ogen, of zijn bruine ogen meer iets voor u? Het kan! Dankzij kleurlenzen




Kleurlenzen zijn gewone contactlenzen, al dan niet met speciale brilcorrectie, die de iris van uw oog naar keuze verkleuren. Dit komt omdat ze voorzien zijn van een bepaalde irisprint. Ze bestaan in daglenzen,2-weeklenzen en maandlenzen. U kan kleurlenzen kopen bij uw opticien of u kan ze ook online kopen. U kan zelfs al kleurlenzen kopen in winkels als Kruidvat of Hema. U kan ze op maat laten maken, maar ze bestaan ook in gewone basisuitvoeringen. Uw kleurlenzen op maat laten maken is aangewezen aangezien het niet uitgesloten is dat de kleuren van uw ogen verschillen na het aanbrengen van kleurlenzen. Dit is vooral het geval indien mensen met donkere ogen kleurlenzen kiezen die lichter getint zijn. Bovendien speelt uw haarkleur een hele grote rol in uw keuze. De keuze van het juiste kleur is dus uitermate belangrijk, want uw look kan soms veel versterkt worden met een nieuwe oogkleur. En net als ons weet ook u dat ogen één van de grootste "verleidingswapens" zijn.


Naast de gewone kleurlezen kunt u ook kiezen voor een lens met een tekening op. Dit kan dan bijvoorbeeld een kruisje of een sterretje zijn. Ook de kattenogen zijn vrij begeerd net als de ogen zonder pupil en iris, uw ogen zijn dan gewoon 2 volledig witte kijkers. Deze soorten lenzen staan bekend onder de naam "wild eyes". U kan uw kleurlenzen en wild eyes online bestellen aan sterk verlaagde prijzen. Informatiepunt zelf is gek op de zogenmaalde "hypnotica lenzen" en koopt deze regelmatig aan voor op feestjes en verkleedpartijen. Meestal kiezen wij voor de freshlook contactlenzen aangezien deze prijs-kwaliteit goed zijn.
Kleurlenzen kopen kunt u makkelijk online doen.